Refurb, de beste refurbished iPhones en laptops

Alles weten over refurbished toestellen? Dat kan hier! Ontdek Refurb Nearly NEW en bekijk ons uitgebreid assortiment refurbished iPhones, MacBooks, iMacs en HP EliteBook laptops om uit te kiezen.

Heb je wat vragen over het hoe en waarom van refurbished toestellen? Helemaal onderaan vind je de meest gestelde vragen.

> Bekijk alle refurbished iPhones.

> Bekijk alle refurbished laptops.

Refurb nearly NEW
Anker

[]

Wat is refurbished?

Refurbished is een Engels woord en betekent - letterlijk vertaald - gereviseerd. In minder moeilijke woorden: gerenoveerd of opgeknapt.

Dit zijn smartphones, laptops, computers en tablets die kort gebruikt zijn en daarna geretourneerd omwille van verschillende redenen: het toestel was niet wat hij of zij ervan verwacht had, het was beschadigd, het werkte niet goed,…

Omdat het zonde is om deze toestellen (die vaak gewoon maar uit de doos zijn genomen) weg te gooien, bieden wij ze opnieuw aan. Voor een scherpe prijs. Soms tot wel 60 % goedkoper!

Maar eerst testen we alles tot in de puntjes. Is er iets kapot? Dan vervangen we dat onderdeel door een nieuw. Daarna testen we nog eens en reinigen we het toestel; aan de binnen- en buitenkant.

Op deze manier geven we reeds gebruikte smartphones en laptops een tweede leven. En dat is goed voor het milieu én jouw portemonnee!

Anker

[]

Waarom kiezen voor Refurb Nearly NEW?

  • Scherpe prijs: tot wel 60 % goedkoper
  • Uitvoerig getest en gereinigd door onze professionals
  • De laatste nieuwe OS X en iOS installatie
  • 24 maanden garantie
  • Kies zelf de kwaliteit van je toestel: 5, 4 of 3 sterren
  • Help het milieu door slim hergebruik. Wist je dat je je gereviseerde iPhone of laptop kan betalen met ecocheques?
Refurb nearly NEW
Anker

[]

Kies een refurbished iPhone, MacBook of all-in-one pc van Refurb Nearly NEW en wij verzekeren je 100 % kwaliteit. Onze partner test alle toestellen uitvoerig, reinigt alle onderdelen en vervangt de batterij, scherm, luidspreker,… indien nodig.

Daarna volgt een nieuwe test en daarna nog een test zodat we 100 % zeker zijn dat het toestel bijna zo goed als nieuw is. En daarna bieden wij het jou te koop aan, tot wel 60 % goedkoper dan de nieuwprijs. Mét een garantie van 24 maanden!

Anker

[]

Refurb classificatie: een refurbished toestel voor elk budget

Er is een refurbished iPhone of laptop voor elk budget. Elk toestel krijgt na het reinigen en herstellen een waarde op basis van de uiterlijke kenmerken en gebruikssporen. Deze sporen geven we aan via een aantal sterren:

  • 5 sterren = uitstekende kwaliteit, een toestel dat zo goed als nieuw is.
  • 4 sterren = zeer goed, soms heel kleine, onopvallende krasjes op het scherm.
  • 3 sterren = zichtbaar gebruikt met kleine krassen op het scherm en kleine deuken of putjes in de behuizing.
Anker

[]

Refurbished iPhone of laptop kopen?

Wil je een goedkope iPhone of een goedkope laptop aan de haak slaan? Dan ben je bij Refurb op de goeie plek!

Klik hieronder op de categorie waarnaar je op zoek bent en lees meer over de gereviseerde toestellen en hoe we te werk gaan. Of kies via de links onmiddellijk het toestel dat je wenst.

Anker

[]